boek - lekkerkerkdoordetijd

menu
keuze menu
Ga naar de inhoud

Waffere en andere Lekkerkerkse verhalen
Hebt u altijd willen weten hoe groot de Groote Boer nu eigenlijk echt was? En wist u dat er in de loop van de eeuwen maar liefst 15 chirurgijns en 25 artsen in Lekkerkerk hebben gepraktiseerd? Dat Herman de man in zijn boeken Lekkerkerk vier keerheeft genoemd, waarbij echter bleek dat hij het met de waarheid niet zo nauw nam? Dat veel Lekkerkerkers nog steeds prachtige herinneringen hebben aan de roemruchte Lekboot?
Na het grote succes van het boekje “Sebastopol en andere Lekkerkerkse verhalen heeft de redactiecommissie van de historische vereniging Lekkerkerk door de tijd een nieuw boekje geschreven met 18 waargebeurde historische verhalen uit en over het dorp.
Het fraai uitgevoerde boekje is voorzien van vele foto’s. In de inleiding van het boekje worden alle verhalen kort toegelicht. De verhalen zijn verzameld en bewerkt door de leden van de redactiecommissie
De leden van de historische vereniging kunnen het boekje voor de ledenprijs van 8 euro afhalen bij de beheerder van het boekenfonds, de heer Jan Lingen in Lekkerkerk,  Niet- leden betalen 10 euro.  en ook nog de DVD “Lekkerkerk in oude beelden”. De leden betalen voor deze DVD 5 euro en niet- leden7 euro.

Kopers die zich gelijk aanmelden als lid van de vereniging, kosten 10 euro per jaar, kunnen de boekjes en de DVD ook voor de ledenprijs meenemen.
De boekjes en de DVD zijn ook te koop in de eigen ruimte van de historische vereniging ’t Kruisgebouw, Poolmanweg 11 in Lekkerkerk. ’t Kruisgebouw is iedere tweede zaterdag van de maand van 14 tot 16 uur geopend.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de vereniging,  (zie contact boven)

Waffere en

Slijk, Schuwacht en de Burgemeesters zijn nog te koop.


Terug naar de inhoud