fotowedstrijd - lekkerkerkdoordetijd

Webbeheer: Pim v.d.Berg
Welkom op de site van
Ga naar de inhoud
Betreft: Fotowedstrijd Krimpenerwaard
Beste dames en heren,
Het thema van de Open Monumentendag is dit jaar “plekken van vertier/plezier”. Een aantrekkelijk thema waarbij iedereen zonder twijfel een eigen associatie heeft. Vanwege dit thema organiseert de gemeente Krimpenerwaard een fotowedstrijd. Inzenden kan nog tot 22 augustus, via E openmonumentendag@krimpenerwaard.nl.
Hoe verbeeldt u plezier? Welke plek in de Krimpenerwaard brengt u vreugde? Zend uw foto van ‘plekken van plezier’ in om tijdens de Open Monumentendag 2019 - op 14 september - kans te maken op een waardebon van maar liefst honderd euro of een van de andere prijzen.
U kunt meedoen door uw digitale foto met een impressie van het landelijke Open Monumentendag thema ‘plekken van plezier’ te mailen naar openmonumentendag@krimpenerwaard.nl. Maakt u een foto van de Stolwijkse kermis, uw favoriete kaasboerderij of de ondergaande zon in ons mooie landschap? U heeft vast hele goede ideeën.
Belangrijk is dat de foto een relatie legt tussen het thema plekken van vertier/plezier en Krimpenerwaards erfgoed. Denkt u daarbij aan een historische locatie, gebouw of gebeurtenis. U kunt maximaal drie foto’s insturen. De foto’s zullen beoordeeld worden door leden van fotografiegroepen en wethouder Leon de Wit.
Bij een wedstrijd zijn er ook spelregels, dus ook bij deze fotowedstrijd. Deze staan op www.krimpenerwaard.nl/fotowedstrijd-open-monumentendag.
Genomineerden krijgen per e-mail bericht. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Open Monumentendag op 14 september 2019 in de Zaag in Krimpen aan de Lek.
Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op met Arie Anker van Fotogroep Vlist, via T 06 2001 0878 of E arieencocky@hetnet.nl.